بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

اعلام موضع اوکراین پس از سفر دبیر شورای امنیت ملی این کشور به ایران

اعلام موضع اوکراین پس از سفر دبیر شورای امنیت ملی این کشور به ایران شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین با صدور بیانیه‌ای از تقویت همکاری‌های تهران و کیف در موضوع تحقیقات پیرامون هواپیمای اوکراینی که ۱۸ دی ماه امسال در نزدیکی تهران سقوط کرد، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، الکسی دانیلوف دبیر شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین به همراه تیم فنی این کشور روز شنبه هفته جاری با دعوت دریابان شمخانی به تهران سفر کرد و در جریان گفتگو‌های فشرده با همتای خود، روند تحقیقات در خصوص سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران را بررسی کردند.

 

تاکنون خبری از توافقات انجام شده میان مسئولین نهاد‌های امنیت ملی ایران و اوکراین در خصوص نحوه تداوم همکاری مشترک در پرونده سقوط هواپیما منتشر نشده و طرفین به انتشار بیانیه کلی اکتفا کردند.

 

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی نیز روز گذشته و پس از پایان سفر هیئت اوکراینی به ایران گفت: «اوکراینی‌ها روز یکشنبه مدارک هواپیما را تحویل ما دادند که ممیزی می‌شود، همچنین شواهد موجود روی زمین و دیگر موارد را بررسی می‌کنیم و اگر نتوانیم جعبه سیاه را بخوانیم با هماهنگی کشور اوکراین در کشور ثالث این کار انجام می‌شود».

منبع: العالم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار